Mat

Friska tänder med Sunstar GUM och rätt mat

Tar man inte hand om tänderna kan man drabbas av sjukdomar som stroke, hjärt-kärlsjukdomar, diabetes, lunginflammation, eller leda till komplikationer vid graviditet. Vill man ha bra tandvårdsprodukter, kan man på https://www.sunstargum.com/se-sv/ finna många bra produkter för tänderna. En annan viktig faktor som spelar stor roll för tänderna är vad man äter och dricker. Det finns en hel del bra kost och livsmedel som man kan äta och dricka för starkare tänder.

Unika produkter för tänderna

När man besöker https://www.sunstargum.com/se-sv/ finner man ett välsorterat och stort utbud av tandvårdsprodukter. En unik produkt man kan finna på https://www.sunstargum.com/se-sv/ är GUM Sonic Daily – en unik och effektiv batteridriven tandborste. Denna tandborste kan rengöra alla tänder med 50 % större effektivitet än en traditionell tandborste och tack vare 12 000 vibrationer i minuten, får man riktigt rena tänder. Den unika tandborsten på https://www.sunstargum.com/se-sv/ kan även få bort 47 % mer plack under en vanlig borstning. På https://www.sunstargum.com/se-sv/ kan man även köpa gel och spray mot munblåsor, tandkräm, munskölj, tandtråd, tabletter som kosttillskott för mage och tarm samt mycket mer. Unika tandvårdsprodukter från https://www.sunstargum.com/se-sv/, skapar bättre förutsättningar för en god munhygien.

Tandvård och kosttrender

Tar man hand om sina tänder och köper tandvårdsprodukter från https://www.sunstargum.com/se-sv/ har man bättre förutsättningar att behålla friska tänder. Det som även är viktigt är att också äta rätt mat för tänderna. Man ska även undvika allt för syrliga och rent sura livsmedel. Då kan pH-värdet sjunka i munhålan och tänderna utsätts för angrepp av syra. Det man inte ska äta eller dricka för mycket av när det kommer till syra är juicer, vin, citrusfrukter eller energidrycker. Enligt expertis inom forskning ska man ha en viss försiktighet med vissa livsmedel inom kosttrender när det kommer till tandhälsa. Det anses till exempel bättre att använda honung, men honung är lika frätande på tänderna som vanligt socker.

De livsmedel som tänderna garanterat mår bra av är till exempel morötter, äpplen, gröna grönsaker, eller mejeriprodukter med kalcium. Äter man kött som till exempel kyckling är det extra bra för tänderna då kyckling innehåller fosfor som stärker tänderna. Något som också är bra för tänderna är nötter som innehåller mycket kalcium och D-vitamin. En god tandhälsa med tandvänlig mat och skötsel och med tandvårdsprodukter från https://www.sunstargum.com/se-sv/, ger en hälsosam mun och friskare liv.